Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa romeo 146 16 Twin spark

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa romeo 146 16 Twin spark

здравеите приатели искам да ми дадете мнение за една алфа 146 99 година е ,искам да я закупа и ако мойе някои да ми сподели как мога да и направа една лубителска проверка дали си заслуява да я купа.?в нея има две неща лоши едното е че картера и е спукан и брониата е шчупена отгорната страна интересувам се колко ли пари ще ми излезе сащо да се направат ? мерси и благодаря пак

Колега пиши на кирилица

Бронята е пласмасова и се лепи с горещ въздух, моята също бе пукната и аз така я направих. Обаче спукания картер си е за притеснение. Откъде да знаеш дали не е изтекло маслото и да е карана известно време без масло. Последствията са ужасни.
    Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Добре дошъл,колега!Като за начало няма да е зле да пишеш на кирилица На този линк http://vin.alfaromeo-bg.com/ с номера на рамата(VIN) можеш да получиш по-подробна информация за колата.Успех!
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Почти е сугурно, че колата не е 99-та година Броните не са фейс-лифтнати. А строшения картер...Интересно защо не са го сменили тоя картер Така колата, ако наистина работи двигателят, би могла да се продаде доста по-лесно

Така като я гледам, май е със спортно окачване, нищо чудно, че е строшен картерът
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аз съм на принципа- стой далеч от "тунинговани" коли. Тази ми изглежда точно такава. Доста е ниска,което ме навежда на мисълта , че е със спортно окачване. И някакси има излъчването на юркана кола. Чистачките и са сменяни, страничните мигачи затъмнени, праговете май не са оригиналните за тоя модел, антената я няма, и тая лепанка ОМП... Все малки и незначителни неща, които биха ме отблъснали от колата..
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Вида на моята 146-ца е същия и ако тази е тунингована, значи и моята е. Не знам дали окачването ми е спортно, но е много ниска. На легнал полицай - само с бавна скорост, иначе право в картера. А бронята и праговете са същите и са оригинални. На праговете в задната страна има релефен надпис Junior. Белезите на местата, където се слага крика също ги има. Предните ми чистачки са същите, т.е. могат да се сменят за разлика от задната, която е в едно с рамото й. Мигача тук е затъмнен, но се продават всякакви - бели, оранжеви, затъмнени... Според мен вида на червената красавица е много добър.
            Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Да и според мен колата изглежда добре тва че е счупен картера е нещо нормално за тази кола праговете са си оригинални от Жуниор или КУВЕ Ако цената е добра има кой да погледне колата и ти хареса колега направо я взимай
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На мен много ми харесва количката, само да се пръснат и броните в цвета на купето и ще стане кукличка!
                Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Тази кола още от снимката си личи че има детайли с различни цветове, на живо сигурно ще е още по зле картинката.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Този цвят е така, и мойта излеждаше с различен цвят калници са си същите, малко се променя боята на слънце. Е се пак не пречеи да има и удари де но исках да кажа че снимката може да лъже.
                    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Working...
                    X